Over mij

Over Izziesfitdiary.nl

Izziesfitdiary.nl is mijn online dagboek over mijn afvalproces en persoonlijke interesses. Je zult hier blogposts vinden over afvallen en hoe ik de balans in mijn leven probeer te vinden door middel van zelfliefde en gezond en mindful leven.

Over Izzie

Dat ben ik! Mijn volledige naam is Ismay, maar veel vrienden noemen me Izzie. Ik ben 28 jaar en woon in het o zo fijne Krommenie. Een plaatsje in Noord-Holland, een klein stukje boven Amsterdam.

Schrijven is altijd al mijn passie geweest. In mijn tienerjaren schreef ik zelfs hele boeken. En dat doe ik overigens nog steeds! Ook schreef ik in mijn tienerjaren voor mijn lifestyle blog Liefsvanmars.nl, maar nu richt ik mij op andere onderwerpen. Deze blog heb ik namelijk in het leven geroepen om mij te helpen bij het zoeken naar een gezonde levensstijl. Door hier over te schrijven leer ik elke dag weer nieuwe dingen.

Door middel van deze persoonlijke blog kan je meekijken in mijn zoektocht naar een gelukkiger en gezonder leven.

Mijn katten Sushi & Fitz

In 2018 ben ik op mezelf gaan wonen en ik wist meteen dat ik twee katten als huisgenoten wilde hebben. Ik ben opgegroeid in een echte kattenfamilie, dus voordat ik het huis uit ging, wist ik al dat ik graag katten wilde. Sushi & Fitz zijn twee zusjes, Britse kortharen, en wonen vanaf een week nadat ik was ingetrokken al bij me. Zij zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik prijs me gelukkig met twee van die lieve schatten. Het zijn echt mijn kindjes geworden. Ze zullen dus vast geregeld voorbij komen op mijn blog!

Mocht je het leuk vinden om me ook te volgen op andere kanalen dan kan dat via instagram en twitter.